Április 12. Szabadtéri Busófelvonulás

Április 13–14. Családi programok és koncertek

Várkert Bazár Rendezvényterem

slogen
hangveto

A Fesztiválról

A PONT Fesztivál 2019-ben is elhozza a világ csodáit!

A 2019-ES PONT FESZTIVÁL FÓKUSZÁBAN A BALKÁN TÉRSÉG ÁLL. NAPKÖZBEN INGYENES INTERAKTÍV CSALÁDI PROGRAMOK, WORKSHOPOK, GYEREKKONCERTEK VÁRJÁK A LÁTOGATÓKAT, ESTE KÜLÖNLEGES KONCERTEK MUTATJÁK MEG A RÉGIÓ GAZDAG HAGYOMÁNYÁT. A PONT FESZTIVÁL A BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL ÉS A HANGVETŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN HOZZA EL A VILÁG CSODÁIT A VÁRKERT BAZÁRBA. CÉLJA A KÖZÖS ÉRTÉKEK ÉS SOKSZÍNŰSÉG BEMUTATÁSA, AZ UNESCO SZELLEMI ÖRÖKSÉGEIN KERESZTÜL. HERCZKU ÁGNES, BOGNÁR SZILVIA, NIKOLA PAROV EDDIG NEM HALLOTT MŰSORRAL KÉSZÜL. BALOGH KÁLMÁN VILÁGHÍRŰ CIMBALOMMŰVÉSZ ÉS ZENÉSZTÁRASAI ROMÁN DALLAMOKAT JÁTSZANAK, AZ ALBÁN TÖBBSZÓLAMÚ HAGYOMÁNYT AZ ALBANIAN ISO-POLYPHONIC CHOIR MUTATJA BE.

Helyszín

AZ 1875-1883 KÖZÖTT, YBL MIKLÓS NEORENESZÁNSZ STÍLUSÚ TERVEI ALAPJÁN ÉPÜLT, 2014-BEN MEGÚJULT ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT VÁRKERT BAZÁR KULTURÁLIS HELYSZÍN ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR, AHOL FESTŐI KÖRNYEZETBEN ÉS NAPRAKÉSZ TECHNOLÓGIAI FELSZERELTSÉG MELLETT SZÓRAKOZHAT MINDEN KOROSZTÁLY.

A PONT FESZTIVÁL PROGRAMJAI AZ AULÁBAN ÉS A RENDEZVÉNYTEREMBEN KAPNAK HELYET.

A PONT FESZTIVÁL TÉMÁJÁHOZ ILLESZKEDVE KÉT VILÁGÖRÖKSÉGKÉNT ELISMERT HELYSZÍN, A DUNA-PART ÉS A BUDAI VÁRNEGYED TÁRUL A LÁTOGATÓK SZEME ELÉ.