Szervezők

Budapesti Tavaszi Fesztivál

Az április 5. és 22. között megrendezésre kerülő 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál színes összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is. A legjobb magyar előadók mellett igazi világsztárok lépnek majd fel, illetve a fesztiválon számos bemutató, valamint társintézményekkel szoros együttműködésben megvalósuló program is lesz.

A Müpa, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésében megvalósuló programsorozat Budapest meghatározó kulturális intézményeinek és helyszíneinek bevonásával folyamatosan szélesíti kínálatát.

Hangvető

A Hangvető 2004 óta szervez koncerteket, fesztiválokat, színpadi bemutatókat, koncertsorozatokat, képzési programokat elsősorban népzenei, világzenei és jazz műfajokban. Cégünk ezen a területen a közép- és kelet-Európai régió legfontosabb szereplője.

2015-ben a Hangvető hozta el Budapestre a világzene legfontosabb szakmai eseményét, a WOMEX-et. Állandó partnerünk a Müpa, a Zeneakadémia, a Várkert Bazár és az A38. Fő rendezvényeink a Budapest Ritmo, a PONT Fesztivál és a Budapest A Cappella Fesztivál. Koprodukciókban számos európai országbeli partnerrel működünk együtt.

Rendezvények mellett rádiós produkciók gyártása, szerzői jogi menedzsment, zenei képzés, lemezkiadás tartozik még a tevékenységeink közé.