2018. MÁRCIUS 30.
– ÁPRILIS 1.

VÁRKERT BAZÁR

slogen
hangveto

Program

Ünnepélyes megnyitó Petrás Mária keramikus művész kiállításával:
március 30., péntek 16 óra
Részletek

Válassz napot!

Pont fesztivál playlist

Jegyek

Az esti koncertek kivételével a fesztivál minden programja ingyenes

jegyek az esti koncertekre

Március 31. szombat

 

Április 1. Vasárnap

 

Bérlet

 

elővételes jegyek
(rendezvény napjáig)

2500 Ft
kattints a jegyekért

2500 Ft
kattints a jegyekért

4000 Ft
kattints a jegyekért

 

rendezvény napján

3000 Ft

3000 Ft

5000 Ft

DIÁKOK ÉS NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNYES JEGYEK CSAK A HELYSZÍNEN, A MEGFELELŐ IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL VÁLTHATÓAK, ELŐVÉTELES ÁRON.

Akkreditáció

A Regisztráció nem egyenlő a jegyigényléssel! Kérjük, az alábbi linkeken regisztráljon, majd a visszaigazoló emailben szereplő linken igényeljen jegyeket.

Az akkreditáció az esemény előtt 5 nappal lezárul.

A Fesztiválról

A PONT FESZTIVÁL A BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL ÉS A HANGVETŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN HOZZA EL A VILÁG CSODÁIT A VÁRKERT BAZÁRBA. CÉLJA A KÖZÖS ÉRTÉKEK ÉS SOKSZÍNŰSÉG BEMUTATÁSA, AZ UNESCO SZELLEMI ÖRÖKSÉGEIN KERESZTÜL. A FESZTIVÁL KÖZÖNSÉGE KÜLÖNLEGES KONCERTEKEN ÉS INTERAKTÍV CSALÁDI PROGRAMOKON KERESZTÜL ÉLHETI ÁT A HÚSVÉTI HAGYOMÁNYOKAT.

A FESZTIVÁL IDÉN IS TERET AD A MAGYAR BÜSZKESÉGEKNEK, EMELLETT A MEDITERRÁNEUM KINCSEIT MUTATJA BE. HÚSVÉTI NÉPSZOKÁSOKON, KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOKON, KONCERTEKEN ÉS WORKSHOPOKON KERESZTÜL ISMERHETIK MEG A TÉRSÉG KÜLÖNLEGES KULTÚRÁJÁT.

A DÉLUTÁNI PROGRAMOK MINDEN KOROSZTÁLYNAK SZÓLNAK. A SZŐNYEGSZÖVÉSTŐL A MÉZESKALÁCS-DÍSZÍTÉSEN ÁT A FLAMENCO-WORKSHOPIG MINDEN FOGLAKOZÁS GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK IS SZÓL.

Helyszín

AZ 1875-1883 KÖZÖTT, YBL MIKLÓS NEORENESZÁNSZ STÍLUSÚ TERVEI ALAPJÁN ÉPÜLT, 2014-BEN MEGÚJULT ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT VÁRKERT BAZÁR KULTURÁLIS HELYSZÍN ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR, AHOL FESTŐI KÖRNYEZETBEN ÉS NAPRAKÉSZ TECHNOLÓGIAI FELSZERELTSÉG MELLETT SZÓRAKOZHAT MINDEN KOROSZTÁLY.

A PONT FESZTIVÁL DÉLELŐTTI PROGRAMJAI AZ ÉPÜLET ELŐTTI TERÜLETEN, A DÉLUTÁNI PROGRAMOK AZ AULÁBAN ÉS A RENDEZVÉNYTEREMBEN KAPNAK HELYET. A MARIONETT ELŐADÁST A ‘SZÁRAZÁROK’ HELYSZÍNÉN LÁTHATJÁK.

A PONT FESZTIVÁL TÉMÁJÁHOZ ILLESZKEDVE KÉT VILÁGÖRÖKSÉGKÉNT ELISMERT HELYSZÍN, A DUNA-PART ÉS A BUDAI VÁRNEGYED TÁRUL A LÁTOGATÓK SZEME ELÉ.

Partnerek