Szervezők


HANGVETŐ

A budapesti székhelyű Hangvető a közép-kelet-európai régió vezető  zeneipari szereplője. Rendezvények szervezésével, lemezkiadással és terjesztéssel, dokumentumfilm és podcastgyártással, kulturális stratégiai tanácsadással, zeneipari fejlesztési programokkal foglalkozunk hazai és nemzetközi szinten.

A csapatunk rendkívül színes: etnomuzikológusok, zenészek, rendezvényszervezők, kommunikációs szakemberek, pénzügyi és pályázati szakértők is részét képezik. Széleskörű hazai és nemzetközi kapcsolataink vannak.

Tapasztalatok: PONT Fesztivál – UNESCO tematika, családi interaktív programok, kiállítások, gasztro események, koncertek. WOMEX – showcase, koncertek, expo, networking, filmfesztivál. Budapest Ritmo – világzenei fesztivál, showcase, szakmai konferencia. Tanácsadás/Pályázatírás -Kreatív Európa pályázatok,  EKF pályázatok,  Európa Ifjúsági Főváros pályázat. Hangjáték – VEB2023-al közös zenei fejlesztési program Veszprémben


LISZT ÜNNEP

A 2021-ben, Liszt Ferenc születésének 210. évfordulóján életre hívott Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál a hazai és nemzetközi művészeti élet meghatározó szereplőit és legfrissebb alkotásait emeli programjába és hozza el Magyarországra. A Liszt életművét jellemző kiemelkedő minőség, műfaji sokszínűség és formai gazdagság a Liszt Ünnep számára is alapérték. A Müpa új összművészeti eseménysorozatának részeként nagyszabású hangversenyek, klasszikus és kortárs zenei kamaraprodukciók mellett orgonakoncertek, könnyűzenei és jazzkoncertek, táncelőadások, irodalmi és képzőművészeti programok, valamint rendhagyó köztéri események várják a közönséget Budapest legjelentősebb művészeti tereiben és a város számos pontján.